3 dobré důvody, proč přejít na organický deodorant


Tři dobré důvody, proč byste měli přejít na deodorant, který je přírodní a organický - a navíc je nádherným povzbuzením pro vaše smysly.
3 dobré důvody, proč přejít na organický deodorant

Je léto, jste aktivní, trávíte čas venku - a potíte se. To je naprosto přirozené. Ve skutečnosti je to znak zdravého a vyváženého těla. Pocení je způsob, jak se tělo čistí a reguluje svou teplotu.

Na chvilku se zamyslete: kolik toho vlastě víte o tom, co si každé ráno nebo dokonce i několikrát denně sprejujete na jemnou kůži ve svém podpaží? Nebyli byste radši, kdybyste věděli, že používáte přípravek z čistých, přírodních ingrediencí, které ochrání a vyživí vaši pokožku?

Pokud už jste o tom někdy přemýšleli, možná je čas přejít na organický deodorant. Tady máte tři dobré důvody, proč se k tomu konečně odhodlat.

1. Organické deodoranty obsahují čisté, přírodní ingredience, které pomáhají pečovat o vaši pokožku.

Organické deodoranty obsahují čisté, přírodní ingredience, které pomáhají pečovat o vaši pokožku

Ingredience obsažené v organických deodorantech respektují vaše zdraví i životní prostředí. Čisté, přírodní ingredience předcházejí zápachu a pocitu lepení a přírodní květinové a bylinkové výtažky vám dodávají krásnou vůni a ještě krásnější pocit. Tyto produkty nepoužívají potenciálně škodlivé ingredience a jsou účinné, šetrné k jemné pokožce a udržitelné.

Deodoranty z našich čtyř produktových řad - Osvěžující (Freschezza), Hydratační (Idratazione), a Regenerační (Vitalità) a - mají certifikované organické složení a obsahují až 99 % ingrediencí přírodního původu. Receptury těchto produktů jsou veganské a neobsahují potenciálně škodlivé chemikálie, konzervanty, alkohol ani aluminiové soli.

2. Deodorant vyrobený z organických ingrediencí funguje stejně dobře jako běžný deodorant.

Deodorant vyrobený z organických ingrediencí funguje stejně dobře jako běžný deodorant.

Organický deodorant neucpává vaše póry ani vám nezabraňuje v pocení. Obsahuje jen aktivní složky získané z přírody. Naše deodoranty poskytují až 24hodinovou ochranu před zápachem a nezanechávají bílé skvrny na oblečení. V naší Osvěžující produktové řadě jsme vytvořili deodorant s výtažkem z rozmarýnu a organických listů tymiánu, který dodává příjemně svěží pocit díky své povzbuzující vůni. A naše Hydratační řada se pyšní deodorantem, který v sobě spojuje výtažky z organického fíku a ibišku, které deodorantu propůjčují sladkou, smyslnou vůni a pokožce dodávají dlouhotrvající hydrataci.

3. Přírodní deodoranty obsahují ingredience, které jsou dobré pro vás i pro vaše zdraví.

Přírodní deodoranty obsahují ingredience, které jsou dobré pro vás i pro vaše zdraví

Organické deodoranty obsahují rostlinné hydratační složky, které šetrně pečují o jemnou pokožku v podpaží. Tyto aktivní složky ve skutečnosti zlepšují stav vaší pokožky a zanechávají ji hebkou a méně náchylnou k podráždění. Žádná z receptur těchto deodorantů neobsahuje aluminiové soli ani alkohol.

V naší produktové řadě produktů bez vůně najdete deodorant, který byl vyrobený speciálně pro citlivou nebo oholenou pokožku. Jeho receptura v sobě spojuje výtažky z organických květů pomerančovníku a aloe vera. Naše regenerační produktová řada obsahuje spojení výtažků z organického citronu a mandarinky, které vás povzbudí a dodají vám příjemný pocit svěžesti.

3 dobré důvody, proč přejít na organický deodorant bottom picture

Přejít na organický deodorant je více, než jen změnit značku. Je to stejné jako s veganskou kuchyní - jde o to dělat zdravá a udržitelná rozhodnutí. A jde také o klid v duši, protože víme, že to, co si dáváme na tělo (a do něj), je vyrobeno z čistých, přírodních ingrediencí, které byly získány, aniž by u toho bylo poškozeno životní prostředí.