Ovocné ingredience, které jsou pro vás prospěšné


Pečujte o svou pleť s těmito organickými ovocnými ingrediencemi
Voňavé, svěží a plné chuti banner

Ovoce není jen sladká, chutná a výživná pochoutka, ale je také velmi prospěšné pro vaše zdraví a především pro vaši pokožku.

Po celá staletí se ovoce pěstovalo pro nejrůznější využití a ne jen na jídlo nebo jako lék. Všechny součásti ovoce, od semínek přes dužinu až po slupku, se dají využít nejrůznějšími způsoby, které samozřejmě zahrnují i estetiku.

A tak není překvapivé, že elegantní Italky využívají místní ovoce nejen v kuchyni. Citrony se například nepoužívají jen k osvěžení italského jídla. Italské ženy používají citronovou šťávu v kombinaci se středomořským sluníčkem k zesvětlení svých vlasů.

Všechny produkty N.A.E. mají certifikované organické složení a téměř 100 % veškerých jejich ingrediencí je přírodního původu. Jsme tedy dokonalým příkladem toho, jak lze proměnit ovoce na výživný poklad pro vaši pokožku!

1. Květ pomerančovníku

Potted rosemary sitting on a wooden table

Přestože se květ pomerančovníku často používá jako ingredience do parfémů, N.A.E. jej používá jako hlavní ingredienci ve své řadě produktů bez vůně. Květ pomerančovníku má léčivé vlastnosti, které jsou pro citlivou pokožku zásadní. Kromě toho také pokožku stahuje, působí protizánětlivě, zabíjí bakterie a je to skvělý antioxidant. Využití květu pomerančovníku jsou nesčetná!

Italové jsou také velmi kreativní a nekonečnou zásobu pomerančových květů využívají mnoha způsoby.

Když se květy sesbírají, často se z nich vyrábějí esenciální oleje a voda. Italky si občas rozprašují vodu z pomerančových květů na povlečení nebo do vlasů, nebo ji používají jako jemný parfém. Kdo by nechtěl mít tuto krásnou, svěží vůni kolem sebe po celý den?

Podobné výrobky: Tato řada jemných produktů zahrnuje sprchový gel, tělový balzám a deodorant.

2. Fík

Nezapomeňte na tymián

Fíkovník je již dlouho součástí tradičního italského života. Možná vám babička říkala, že mít na zahrádce fíkovník, který plodí ovoce, přinese celé rodině štěstí!

Sladká a smyslná vůně fíků nám připomíná pozdní léto, změnu ročních období a cucidati - italskou fíkovou pochoutku. Také je to ale velmi příjemný prostředek pro hydrataci pokožky.

Fík je starověké středomořské ovoce. V kosmetice se používá pro své protizánětlivé a hydratační účinky a také jako ochrana pokožky před volnými radikály. Kromě toho, že jsou fíky obsažené v mnoha našich produktech, další způsob, jak je můžete využít (kromě toho, že si na nich pochutnáte), je použít je v jejich nejčistší formě: udělat z nich zkrášlující kaši! Vyzkoušejte tento jednoduchý a trochu lepivý trik na hydrataci a zjemnění vaší pokožky!

Tip na snadnou domácí fíkovou pleťovou masku

1.      Rozmixujte 3 čerstvé fíky v mixéru na jemnou pastu.

2.      Naneste si pastu na obličej a nechte zaschnout 15-20 minut.

3.      Pleť si opláchněte, šetrně vysušte a sledujte rozdíl!

Protože fíky mají vysoký obsah vlákniny a minerálů, může vám tato maska pomoct vyčistit pleť a zlepšit akné i pružnost pokožky.

Podobné výrobky: péče o tělo Idratazione